Op zoek naar dikke wol voor deken?

Home
dikke wol voor deken
Een wollen deken breien met je armen.
Voor dit armbrei-project heb je maar heel weinig dikke wol nodig, en je armen! Je kunt natuurlijk ook dunnere wol gebruiken. Maar bedenk wel dat de steken relatief groot zijn. Voor een wollen deken met de maten 1m x 150m, heb je 4 bollen wol nodig.
Deken breien met Phil Big Wolplein.nl Alles voor breien en haken!
Dit lontgaren bestaat uit 51% wol en 49% acryl en is uitstekend geschikt voor home deco. Door de dikke draad krijgt je project meteen een robuuste maar zachte uitstraling. Wat heb je nodig voor het breien van de deken? 6 bollen Phildar Phil Big kleur Grenadine 01.
XXL Lontwol Brei pakketten incl. handige patronen, Tips Tricks.
XXL lont wol brei pakketten. XXL Breien met extra dikke lont wol: Supersnel en heel leuk! Wist je dat je met deze XXL lont wol geweldig kan breien! En lekker snel want met flinke pennen en een kilo wol heb je in een paar uurtjes al een halve deken of een heel kussen gebreid. Wil je zelf een deken, kussen of poef breien? Bestel hier dan een pakket met XXL wol, XXL pennen, Stap voor Stap patroon Tips Tricks over het breien met Lontwol.
Extra vet breien met lontwol, Libelle armbreien! meervilt!
Door met de hand te vervilten heb je de beste greep op het eindresultaat. Je kunt lontwol breien en haken met extra dikke pennen. Of zelfs met bezemstelen of PVC-afvoerpijp. Maar je kunt ook lekker wild armbreien, helemaal zonder pennen. Gewoon de lontwol breien op je eigen armen! Bekijk het tutorioal-filmpje van Stylecookie hieronder. Handbreien is voor het maken van grote plaids misschien wel de handigste techniek. Onze klant Belinda van Meene instagram-pagina maakte door middel van handbreien een deken met 2 kilo van onze merino lontwol middelfijn, kleur 556 turquoisegroen: Vandaag heb ik mijn bestelling ontvangen, wat een supermooie wol zeg!
Vind lontwol op Marktplaats.nl.
Ons kleurnummer van deze wol is kl911. 1 Kilo voor 1650, 3 kilo voor 48, 5 kilo voor 7750. U bestelt deze wol via creawolwebwinkel nl, in onze creawolwebwinkel. Makawoo workshops lontwol breien xxl breien. Makawoo geeft diverse workshops met wol: xxl lontwol plaid breien xxl kussens van lontwol breien plaidje vilten met vacht vacht vilten wandhanger vilten makawoo geeft workshops in lontwol breien. De avond of middag duurt gemiddeld 2.5 Uur en je neemt een complete deken van ongeveer 100x130cm mee naar huis.
Lontwol is perfect voor armbreien.
Zit je net lekker met je wol om je polsen, moet je plassen. Of de deurbel gaat. Daarom kun je ook breien op XXL breipennen of met bijvoorbeeld bezemstelen of lege stoffenkokers ben je een keer bij ons in de Zijdewinkel.nl showroom, wij hebben ze vaak liggen, vraag er gerust naar. Ook PVC buizen zijn geschikt! 32 mm dikke pijp, schuin afzagen en goed gladschuren. Daarnaast kun je ook gewoon breien op tafel! Naast het breien van plaids kun je natuurlijk ook een mooie deken breien voor je loungeset in de tuin, of mooie kussens voor op je bank.
XXL deken breien Mama Maai.
Ik zie nog wel gebeuren dat er hier ooit zon sprei komt, in een meer fatsoenlijk kleurtje. Alleen al omdat ik het super leuk vind om te doen en helaas voor mij ben je er in een avondje gewoon mee klaar. Binnen no time heb je zon exemplaar in je bezit als je wil. Drie kilo is goed. Dat is bovendien best zwaar. Maar heerlijk warm en jongens, zacht joh. Oke, en nu, hoe gaat dat dan? Het is echt niet moeilijk, alleen het opzetten van de eerste steken is een beetje lastig, tot je het goed doorhebt. Een deken maken van XXL wol.

Contacteer ons