Zoeken naar aabee dekens

Home
aabee dekens
Aabe deken kopen? 100% scheerwol Sleepcool.nl.
In de oudste textielfabriek van Tilburg worden dagelijks nog vele dekens geproduceerd en dan voornamelijk wollen dekens van absolute topkwaliteit. Vroeger werd het bed vaak opgemaakt met lakens en een wollen deken die moest zorgen voor de warmte. De wollen dekens waren vaak van Aabe en daardoor heeft bijna iedere volwassene al eens onder één van Aabes dekens geslapen.
Over AaBe Aabe.
Door de natuurlijke aard van de grondstof en het gebruik van uitsluitend natuurlijke kleurstoffen, zijn de dekens ook volledig recyclebaar. AaBe heeft een assortiment dekens van verschillende type wol en andere grondstoffen. AaBe fabriek in de jaren 1950-1960. WASINSTRUCTIES WOLLEN DEKENS PLAIDS DISCLAIMER.
AaBe Wikipedia.
De financiële crisis in 2008 deed de rest en op 23 september 2008 werd het bedrijf failliet verklaard. Directeur Jan Willem Bloemen kocht het bedrijf 1, dat onder de naam AaBe Textiles Trading werd voortgezet als verkooporganisatie van wollen dekens.
AABE dekens Belvedere.
Door de natuurlijke aard van de grondstof en het gebruik van uitsluitend natuurlijke kleurstoffen, zijn de dekens ook volledig recyclebaar. AaBe heeft een assortiment dekens van verschillende type wol en andere grondstoffen. Wij hebben geen dekens op voorraad, maar kunnen alles snel voor u bestellen.
AABE scheerwollen dekens.
De dekens zijn gemaakt van verschillende soorten wol en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Dekens met zuiver scheerwol zijn afkomstig van de eerste schering van schapen. De wollen dekens zijn te herkennen aan hun natuurlijke glans in tegenstelling tot gewone wollen dekens.
Aabe Aabe.
WASINSTRUCTIES WOLLEN DEKENS PLAIDS DISCLAIMER. AaBe is al sinds mensenheugenis bekend om zijn 100% zuivere scheerwollen dekens. AaBe doet van zich spreken door een mooie, jonge collectie dekens en plaids. Behaaglijk als de beddendeken van vroeger, voor het binnen en buitenleven van nu.
Aabe wollen dekens en plaids Kok Bedden online beddenspeciaalzaak Vertrouwd kopen sinds 1946.
Door de natuurlijke aard van de grondstof en het gebruik van uitsluitend natuurlijke kleurstoffen, zijn de dekens ook volledig recyclebaar en goed voor uw gezondheid. AaBe heeft een assortiment dekens van verschillende type wol en andere grondstoffen. Dorpsstraat 16-20 3881 BD Putten 0341-357821 info@kokbedden.nl routebeschrijving contact.
Vind aabe deken in Huis en Inrichting op Marktplaats.nl.
Wollen dekens AaBe/ en andere merken. Verschillende wollen dekens oranje is verkocht.Bloemen, bruin beige 147/98, roze 240/140licht, groen beige 186/125, blauw 210/173. Vintage wollen deken Aabe. Hele mooie deken in pastel blauw, geel, grijs en wit aan de andee kant zijn de kleuren precies andersom ziet er heel mooi uit alleen heel klein stukje stiksel los, zie foto 200 x 180.
Online Aabe wollen dekens kopen? Groot assortiment Aabe wollen dekens.
Op de Tafel. AaBe is al zeer lang bekend om zijn 100% zuivere scheerwollen dekens. Aabe is de oudste textielfabriek van Tilburg en doet van zich spreken door een mooie, jonge collectie dekens. De dekens van AaBe leverbaar via webwinkel hetlinnenhuis.nl.

Contacteer ons