Zoeken naar dekbed texelse wol

Home
dekbed texelse wol
bol.com Snoozing Texel wol 4-seizoenen dekbed Wit Lits-jumeaux 240x220 cm.
iSleep Wol 4-Seizoenen Dekbed 100% Wol Litsjumeaux 240x220 cm. Texellent Dekbed Wol 4-Seizoenen B-keuze Litsjumeaux 240x220. Cinderella Lana Dekbed Vierseizoenen Wol Lits-jumeaux 240x220 cm. Eastland Wollen 4 seizoenen dekbed 240x220 cm. Texels Comfort Wol Onderdeken 100% Wol Tweepersoons 160x200 cm.
Wat zijn de voordelen van een wollen dekbed.
Vroeger hadden wollen dekbedbezitters weinig keuze: ze hingen hun dekbed buiten of moesten hem chemisch laten reinigen. Tegenwoordig hebben we bij Texelana ook een variant die u op 40 graden in de wasmachine kunt wassen. De wol die we hiervoor gebruiken is zodanig behandeld, dat hij nauwelijks krimpt of vervilt. Het is wel belangrijk dat u dan gebruik maakt van het Texelana wolwasmiddel. In dit middel komen stoffen voor, die van nature ook in de wol zitten. Het is zo mild, dat hondenbezitters het ook gebruiken om hun viervoeter te wassen. Hier vindt u het complete aanbod Texelse wollen dekbedden van Texelana.
Texeler Goed en gezond slapen onder wol.
Een dekbed van Texelse schapenwol zorgt voor een perfect slaapcomfort. Wat is Texeler? De Texelaar is een Texels Schapenras dat al eeuwenlang prachtige wol geeft. Een groep Texelse schapenfokkers bewaart nog altijd de zuiverheid van het schapenras en dus de hoge kwaliteit van de wol.
TexelWool Texeler Waddendons Texeler Matrassen.
Texeler is sinds jaar en dag hét merk onder de wollen dekbedden. De enige echte. Al bijna 30 jaar worden in de enige fabriek op Texel de Texeler dekbedden geproduceerd. Vanzelfsprekend met 100% zuivere Texelse scheerwol worden louter kwaliteitsproducten op het eiland gefabriceerd. Het dons dat voor ons geselecteerd is, is niet wit maar zilvergrijs van kleur, in tegenstelling tot de reguliere donssoorten. Deze scharreldons is dan ook uitermate herkenbaar als zilverkleurig dekbed, in plaats van de traditionele witte. Deze unieke vulling is garantie voor herkomst en kwaliteit. Natuurlijk slapen op en onder natuurlijke materialen. In de beginjaren 90 kwam Texeler voor het eerst met een wol matras.
Dekbed Texel van schapenwol kopen? Texelse Slaapfabriek.
Dan is de TexelWool Washable Wool een goede optie. Dit dekbed combineert alle natuurlijke eigenschappen van wol met het praktische voordeel van een wasbaar product. In winkelwagen Meer. Toevoegen aan Verlanglijst. Aan vergelijken toevoegen. Texeler Wonderwool care. Een Texeler Wonderwool Care is een praktisch wasbaar dekbed; ideaal voor kinderen! De zachte, perkal tijk en de Texelse lamswol zijn speciaal behandeld.
Wollen Dekbedden.
Wol Texelana Excellent vier jaargetijdendekbed. Dit vier jaargetijden dekbed met schapenwol bestaat uit twee delen; een voor-/najaarsdekbed en een z. Wol Texelana Excellent enkel winterdekbed. Dit Texelse Excellent Texelse winterdekbed van Texelana met schapenwol is extra warm en daardoor uit.
TexelWool wollen dekbed Laagste prijsgarantie!
Texeler Topper plus. TexelWool schapenwollen dekbed. In het Texelse Oudeschild wordt sinds 1984 het bekende TexelWool en de Texeler slaapcollectie vervaardigd. Moderne machines verwerken de Texelse wol in veerkrachtige dekbedden, futons, onderdekens en hoofdkussens. De natuurlijke eigenschappen van wol ventilatie en isolatie vormen de leidraad in het productieproces.
Texels wol.
MERADISO Texels wollen 4-seizoenen dekbed 140 x 220 cm Samenvoegbare zomer en herfstdeken met 100% zuiver Texels scheerwol 49. MERADISO Texels wollen 4-seizoenen dekbed 200 x 220 cm Samenvoegbare zomer en herfstdeken met 100% zuiver Texels scheerwol 69. MERADISO Texels wollen 4-seizoenen dekbed 240 x 220 cm Samenvoegbare zomer en herfstdeken met 100% zuiver Texels scheerwol 89.
Heeft u een dekbed nodig dat heerlijk aanvoelt en jaren meegaat?
Wol Texelana Excellent vier jaargetijdendekbed. Dit vier jaargetijden dekbed met schapenwol bestaat uit twee delen; een voor-/najaarsdekbed en een z. Wol Texelana Excellent enkel winterdekbed. Dit Texelse Excellent Texelse winterdekbed van Texelana met schapenwol is extra warm en daardoor uit.
Wollen dekbedden kopen BESLIST.nl Lage prijs.
Dit luxe 4 seizoenen wollen dekbed is gemaakt van eerste klas materialen, het dekbed is gevuld met 100% zuivere Texelse wol. Het dekbed bestaat uit 2 delen een zomerdeel en een voor-en najaarsdeel. Texeler Dubbel Dekbed Puurnatuur 4-seizoenen Wol 240x220.

Contacteer ons